Нові Княгині та Герцогині в США

Вітаємо слідуючі членкині з підвищення ступенів:

Кн. Лярися буде комеданткою Школа Булавних на Новому Соколі, та Герц. Лексі буде комеданткою юначок на Писаному Камені. Бажаємо вам щасливого таборування!

Велика Рада 2021

Наша Велика Рада відбулася 4-5го червня, 2021 року, через Зум. Протягом вихідні Княгині від Канади, України, США, Велика Британія, та Нового Зеландія брали участь.

В п’ятницю вечір була “весела ватра.” Кн. Проповідь з Канади провадила княгинь в гру “Kahoot” і “Емоджі Княгиня.”

Формальна Рада через Зум

В суботу рано, мали нашу формальну раду. Кн. Флякон (Канада) зорганісувала панел різних Княгинь щоб говорити про їхню точку зору над провідництвом в Пласті, і по-за Пласту.
Згори, ліво: Кн. Олеся (США, архітект); Кн. Флякон (Іванка, Канада, модератор); Кн. Юля (Україна, Lviv Conventions і Голової Лвівської Округи в Пласті). З низу, ліво: Кн. Залізо (Меля, Канада, підприємеця та фізична терапість); Кн. Тереся (Канада, Реаніматологія).

Закінчили наші наради з вирішенням поширити наше сестерство протягом року. Ми сподіваємося що наступного року наша Велика Рада відбудеться на місті в США що має доступ до інтернету, щоб якнайбільш Княгинь могли брати участь.

Ще більше новини від травня 2021

Просимо всіх Княгинів на 2021 Велику Раду!!

Веселий Вечір
П’ятниця 4 червня
ART 10pm // EDT 9pm // CDT 8pm // PDT 6pm // EEST 4am
*** тема: принцеси замок — використовуйте свою уяву ***

Відкрита + закрита Рада
Субота 5 червня
ART 1pm // EDT 12pm // CDT 11am // PDT 9am // EEST 7pm
*** в пластових одностроях ***

приходьти до віртуального замку через Zoom

Травень 2021

🕊🕊🕊Травневі вихідні були начисеними для Княгинь та Герцогинь куреня.