Просимо всіх Княгинів на 2021 Велику Раду!!

Веселий Вечір
П’ятниця 4 червня
ART 10pm // EDT 9pm // CDT 8pm // PDT 6pm // EEST 4am
*** тема: принцеси замок — використовуйте свою уяву ***

Відкрита + закрита Рада
Субота 5 червня
ART 1pm // EDT 12pm // CDT 11am // PDT 9am // EEST 7pm
*** в пластових одностроях ***

приходьти до віртуального замку через Zoom

Травень 2021

🕊🕊🕊Травневі вихідні були начисеними для Княгинь та Герцогинь куреня.