Коммадантка і бунчужна показують КН відзнаку

Зацікавлена?

Форма кандидаток: PDF | DOC

Ми раді що ти думаєш стати Княгиною! Прошу виповнити форму, та вислати до або Тані (США) на tania dot jachens at gmail dot com, Адя (Канада) на kniahynicanada at gmail dot com, або на kniahyni at gmail dot com для інших країнь.

Щоб стати Герцогинею, зацікавлена ст. пластунка виповнює та висилає зголошення до Референтки Герцогинь. Усі зацікавлені пластунки мусять бути активні членки Пласту своєї країни; треба платити річну старшо-пластунську вкладку до канцелярії КПС.

Коли зацікавлена ст. пластунка є офиційно прийнята яко Герцогиня, наша Референтка Герцогинь призначає старшу сестру-Княгиню. Під проводом старшої сестри (та Референтки), Герцогиня має обов'язок виконати три проєкти. Ці проєкти дають нагоду Герцогиням навчитися більше про наш курінь та всіх членок. Теми проєктів віддзеркалюють наші курінні опори: добрі діла, мистецтво, і сестрицтво.


Обов’язки

Герцогиня мусить закінчити ці три проєкти заки вона станить Княгинею. Також є обов’язок Герцогинь бути в контакті з своєю старшою сестрою щодо стан проєктів. Коли всі проєкти є закінчені, Референтка Герцогинь повідомить Курінну, і Герцогиня тоді би стала повною членкою куреня на наступній раді, де вона присутна.